WIE ZIJN WIJ

Hi! Ik ben Cathalijn

Founder en drijvende kracht achter Buurt-Camp. 

Als gecertificeerd Personal Trainer heb ik één grote missie: 

“Buurvrouwen weer met elkaar verbinden door middel van verantwoorde, effectieve en leuke trainingen.” 

‘Als moeder van 4 jonge kinderen weet ik hoe belangrijk het is om fit en energiek te blijven. Als je lekker in je vel zit is het zóveel makkelijker om alle ballen in de lucht te houden!

De Buurt-quiz, die mijn zwager organiseert in zijn buurt, inspireerde mij énorm. Ik betrapte mezelf erop dat ik mijn eigen buren eigenlijk niet eens ken… Ik vroeg me af: ‘Zou het mogelijk zijn om door middel van sport buren weer beter in contact te brengen met elkaar?’

Zo ontstond Buurt-Camp. Eerst als probeersel in mijn eigen straat, in de Bilt. En dit nieuws verspreidde zich sneller dan verwacht! Buurt-Camp groeit gestaag. Dit maakt mij héél trots!’

Cathalijn geeft eens in de 3 weken een Powerworkout op de zondagochtend!


Kom je mee trainen bij Jamie?

‘Samen met mijn vriend en 2 zoons woon ik in Bilthoven en werk als psycholoog bij de Politie. Sporten is mijn grootste uitlaatklep. Dé manier om even los te komen van alle hectiek die het combineren van mijn werk en gezin met zich mee kan brengen. Na het trainen voel ik mij totaal ontspannen maar vooral ook sterk. Zowel mentaal als fysiek.

Ik hoor vaak van mensen dat zij wel heel graag wíllen sporten, maar dat zij zich in een sportschool niet helemaal op hun gemak voelen of er gewoon geen plezier uithalen. Dat is toch zonde! In Buurt-Camp zie ik dan dé ideale oplossing. Op een heel laagdrempelige manier fitter worden en dan ook nog gezellig samen met vrouwen uit je buurt. Wat wil je nog meer?’

Jamie traint iedere woensdag van 19.15-20.00 in Bilthoven, Planetenbaan en van 20.15-21.00u in Utrecht – Voordorp

Of kom je trainen bij Michelle?

‘Als afgestudeerd gymdocent probeer ik altijd mensen te laten ervaren hoe fijn sporten kan zijn. 

Sporten is altijd al mijn uitvalsbasis geweest. Of ik me nou vrolijk voel of juist moe, verdrietig of gespannen ben; sporten zorgt er altijd voor dat ik me weer lekker in mijn vel ga zitten, verbonden voel met anderen en positief in het leven blijf staan. Met elkaar sporten heeft me altijd zoveel plezier en energie gegeven, dat ik dat ook zoveel mogelijk wil laten ervaren aan anderen.

Buurt-camp sluit daar perfect bij aan ; lekker je hoofd leegmaken op een fijne , gezellige en sportieve manier samen met andere dames!’

Michelle traint iedere maandag van 19.30-20.15u in de Torteltuin, Den Dolder

 

Ook kan je bij Jolanda trainen!

‘Via via ben ik benaderd om het sportieve team van Buurtcamp te komen versterken en daar heb ik super veel zin in. Sporten is mijn passie, al van kinds af aan sport ik. 

Tevens werk ik part-time bij een sportschool waar ik mensen begeleid(revalidatie, afvallen, spier/kracht opbouw, voedingsadvies etc) in de fitness en daar aardig ‘allround’ ben.

Daarnaast ben ik ook gediplomeerd ‘wellness masseuse’ en ‘vrijwilliger bij de Brandweer’… Oftewel een bezig bijtje. 

Ik vind het leuk om het sporten prettig, fijner en laagdrempelig te maken voor de vrouwen. 

Met mijn ervaring kan ik men advies, tips en tops geven tijdens het sporten waardoor ze het leuk(er) vinden en lekker bezig (te) blijven.

Ik zie jullie graag bij een training!’

Jolanda traint iedere maandagavond van 19.30-20.15u bij de Henrica van Erpweg in de Bilt en een in de 3 weken geeft zij een Powerworkout op zondagochtend!

En bij Anouk!

‘Als kind vond ik sporten al heerlijk! Ik zat op atletiek en tennis en in het schoolvoetbalteam, maar ik wilde het liefst ook nog op softbal, hockey en volleybal. Nog steeds geeft sporten mij veel energie, juist na een lange dag werken. 

Het geeft me rust en zorgt ervoor dat ik m’n hoofd leeg kan maken.  En wat is er nu leuker dan samen sporten? Bij Buurt-Camp train je samen met veel plezier en je zult merken hoe snel je fitter en sterker wordt èn altijd met meer energie naar huis gaat!’

Anouk traint om-de-week op maandagavond van 19.30-20.15u op onze locatie in Utrecht – Tolsteeg/Hoograven en van 20.30-21.15u op de locatie in Utrecht – Lunetten

Of bij Sanne!

‘Door mijn vorige opleiding Fysiotherapie heb ik veel ervaring opgedaan in sportles geven aan groepen. Ik vind het leuk om anderen te motiveren tijdens het sporten zodat ze een lekker gevoel over houden aan een sportles. Ook vind ik het heerlijk om zelf te sporten, gym was mijn favoriete les op de basis- en middelbare school en ik tennis al mijn gehele leven.
Sporten bij Buurt-Camp is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je sociale contacten; het is naast hard werken ook nog eens heel gezellig. Ik ontmoet je graag tijdens een van de lessen. Tot dan!’

Sanne traint om-de-week op maandagavond van 19.30-20.15u op onze locatie in Utrecht – Tolsteeg/Hoograven en van 20.30-21.15u op de locatie in Utrecht – Lunetten

‘Vroeger sportte ik helemaal niet, maar sinds ik mijn passies (hardlopen, fietsen, crossfit, roeien) heb gevonden is sporten en coachen een onderdeel van wie ik ben.

Buiten bewegen en je hoofd leeg maken is een van fijnste dingen die er is vind ik zelf. En dit ook nog doen samen doen met vrouwen uit je eigen buurt is al helemaal top! Wat ik zo tof vind aan Buurt-Camp is dat iedereen van elk niveau mee kan doen en zichzelf kan uitdagen. Al help ik graag bij dit uitdagen tijdens de trainingen.

Train je een keer mee?’

Franka traint iedere dinsdag van 19.30-20.15 onder de Prins Clausbrug aan de Rooseveltlaan in Utrecht – Kanaleneiland.

En Franka!

Mariska geeft ook training!


‘Ik geef al jaren les op het gebied van sporten, zowel individueel als in groepsverband.
Mijn passie is om mensen te laten bewegen naar eigen behoefte en dan net dat graadje meer te laten doen waardoor ze een verandering in hun lijf gaan voelen.

Dat maakt namelijk de switch en wordt sporten nog leuker. Ik ben enthousiast, wat ik graag overbreng in de lessen!
Ik nodig je graag uit om eens mee te komen doen!’

Mariska traint iedere woensdag van 19.30-20.15u bij de Schutsmantel in Bilthoven Noord en vanaf december op de donderdagavond in de Bilt en Bilthoven. Ook geeft die eens in de 3 weken een Powerworkout op de zondagochtend!

‘Als kind al was ik altijd aan het sporten. Na jarenlang te hebben gehockeyd is Buurt-camp voor mij nu de ideale manier om naast mijn eigen praktijk en gezinsleven intensief te sporten. En het is nog gezellig ook met vrouwen uit de buurt!

Toen Cathalijn me vroeg om af en toe in te vallen als Buurt-camp trainer, was ik meteen enthousiast!

In mijn werk als psycholoog besteed ik aandacht aan voldoende bewegen om mentaal gezond te blijven. Sporten is voor mij een manier om te ontspannen en mijn energie kwijt te raken na een dag werken. Het maakt mijn hoofd leeg en ik voel me sterk en fit!’

Dieuwke is ‘vliegende keep’ en valt in op verschillende locaties, met name in De Bilt en Bilthoven

En Dieuwke ook!

Ook Wanda geeft training!

‘Samen met 2 vriendinnen ben ik in Corona-tijd begonnen met Buurt-camp. Na een dag werken en stil zitten, lekker buiten sporten met dames uit de buurt en muziek erbij. Heerlijk!

Ik heb in het verleden een aerobics-opleiding gevolgd en aansluitend een aantal jaren vol enthousiasme lessen op een sportschool gegeven. Door de zwangerschap van mijn tweeling, ben ik daarmee gestopt.

De trainers van Buurtcamp zijn zo enthousiast, dat het lesgeven weer begon te kriebelen. Ik vul het team van Buurtcamp als invalkracht aan.

Ik wil graag dat jullie ook mogen ervaren hoe fijn het is om aan het einde van de dag, lekker te kunnen bewegen. Ieder op zijn eigen niveau.’

Wanda is ‘vliegende keep’ en valt in op verschillende locaties

‘Ik ben opgegroeid en opgevoed met sporten. Als jong meisje tenniste ik al met mijn gezin en nu voetbal ik met veel plezier. Dit geeft mij in mijn drukke bestaan energie en is voor mij een prettige afleiding! Ook vind ik het sociale aspect van sport belangrijk.’

Kim heeft een hele tijd de groep in de Torteltuin in Den Dolder getraind en is nu een van onze vaste invaltrainers.

En ken je Kim al?