WIE ZIJN WIJ

Bij Buurt-camp worden alle trainingen verzorgd door vrouwelijke trainers! Wij weten als geen ander hoe het vrouwelijk lichaam in elkaar steekt en hoe jij het meest effectief traint!

We hebben allemaal onze eigen invalshoek en ervaring op het gebied van sport maar hebben één gemene deler: we krijgen er enorm veel energie van om naast ons werk een paar uur per week training te geven aan onze sportieve dames!

Benieuwd naar onze achtergrond, ervaring en motivatie? Leer ons een beetje beter kennen want hieronder stellen we ons graag aan jou voor!


Hi, ik ben Cathalijn

Founder en drijvende kracht achter Buurt-Camp. 

Als gecertificeerd Personal Trainer heb ik één grote missie: 

“Buurvrouwen weer met elkaar verbinden door middel van verantwoorde, effectieve en leuke trainingen.” 

‘Als moeder van 4 jonge kinderen weet ik hoe belangrijk het is om fit en energiek te blijven. Als je lekker in je vel zit is het zóveel makkelijker om alle ballen in de lucht te houden!

De Buurt-quiz, die mijn zwager organiseert in zijn buurt, inspireerde mij énorm. Ik betrapte mezelf erop dat ik mijn eigen buren eigenlijk niet eens ken… Ik vroeg me af: ‘Zou het mogelijk zijn om door middel van sport buren weer beter in contact te brengen met elkaar?’

Zo ontstond Buurt-Camp. Eerst als probeersel in mijn eigen straat, in de Bilt. En dit nieuws verspreidde zich sneller dan verwacht! Buurt-Camp groeit gestaag. Dit maakt mij héél trots!’

Cathalijn geeft eens in de 3 weken een Powerworkout op de zondagochtend!


Kom je mee trainen bij Jamie?

‘Samen met mijn vriend en 2 zoons woon ik in Bilthoven en werk als psycholoog bij de Politie. Sporten is mijn grootste uitlaatklep. Dé manier om even los te komen van alle hectiek die het combineren van mijn werk en gezin met zich mee kan brengen. Na het trainen voel ik mij totaal ontspannen maar vooral ook sterk. Zowel mentaal als fysiek.

Ik hoor vaak van mensen dat zij wel heel graag wíllen sporten, maar dat zij zich in een sportschool niet helemaal op hun gemak voelen of er gewoon geen plezier uithalen. Dat is toch zonde! In Buurt-Camp zie ik dan dé ideale oplossing. Op een heel laagdrempelige manier fitter worden en dan ook nog gezellig samen met vrouwen uit je buurt. Wat wil je nog meer?’

Jamie traint iedere woensdag van 19.15-20.00 in Bilthoven, Planetenbaan en van 20.15-21.00u in Utrecht – Voordorp. Ook geeft zij eens in de 3 weken een Powerworkout op zondagochtend.

Of kom je trainen bij Michelle?

‘Als afgestudeerd gymdocent probeer ik altijd mensen te laten ervaren hoe fijn sporten kan zijn. 

Sporten is altijd al mijn uitvalsbasis geweest. Of ik me nou vrolijk voel of juist moe, verdrietig of gespannen ben; sporten zorgt er altijd voor dat ik me weer lekker in mijn vel ga zitten, verbonden voel met anderen en positief in het leven blijf staan. Met elkaar sporten heeft me altijd zoveel plezier en energie gegeven, dat ik dat ook zoveel mogelijk wil laten ervaren aan anderen.

Buurt-camp sluit daar perfect bij aan ; lekker je hoofd leegmaken op een fijne , gezellige en sportieve manier samen met andere dames!’

Michelle traint iedere maandag van 19.30-20.15u in de Torteltuin, Den Dolder.

Ook kan je bij Jolanda trainen!

‘Via via ben ik benaderd om het sportieve team van Buurtcamp te komen versterken en daar heb ik super veel zin in. Sporten is mijn passie, al van kinds af aan sport ik. 

Tevens werk ik part-time bij een sportschool waar ik mensen begeleid(revalidatie, afvallen, spier/kracht opbouw, voedingsadvies etc) in de fitness en daar aardig ‘allround’ ben.

Daarnaast ben ik ook gediplomeerd ‘wellness masseuse’ en ‘vrijwilliger bij de Brandweer’… Oftewel een bezig bijtje. 

Ik vind het leuk om het sporten prettig, fijner en laagdrempelig te maken voor de vrouwen. 

Met mijn ervaring kan ik men advies, tips en tops geven tijdens het sporten waardoor ze het leuk(er) vinden en lekker bezig (te) blijven.

Ik zie jullie graag bij een training!’

Jolanda traint iedere maandagavond van 19.30-20.15u bij de Henrica van Erpweg in de Bilt.

En bij Jolien!

‘Ik woon in Utrecht en geniet ontzettend van buiten zijn en sporten. Zo ben ik naast hockey ook aan het hardlopen en wielrennen en houd ik van de watersporten zeilen en windsurfen. Kortom: lekker buiten! Ik vind het heerlijk om in beweging te zijn om mijn hoofd leeg te maken. Na het sporten is er dan ook niks lekkerders dan met een voldaan gevoel op de bank ploffen. 

Dat vind ik dan ook zo fijn aan Buurt-camp. Met zijn allen 45 minuten vol gas geven, alles eruit halen wat erin zit, en daarna voldaan richting huis.’

Jolien traint iedere donderdagavond om 20.00-20.45u achter het Lichtruim in Bilthoven. 

Marloes geeft ook training!

‘Ik beleef veel plezier aan yoga en de practice biedt me elke keer weer waardevolle inzichten. Het helpt me om mijn rust te hervinden en mijn energie op te bouwen.

Bij yoga gaat het vooral om de ervaring; en niet zozeer om perfectie of ‘moeten’. Hoe fijn is dat in ons vaak drukke leven. Dit betekent ook dat yoga voor iedereen is: jong en oud, flexibel en stram, ervaren en nieuweling. Voel je vooral vrij om te zijn wie je bent en hopelijk tot snel op de yogamat :)’

Marloes geeft Buurt-camp training op donderdagavond van 19.00-19.45u in het Burgemeester van Heemstrakwartier in de Bilt. Ook traint zij eens in de 3 weken het Powercircuit op zondag. In de zomermaanden verzorgt zij samen met Krista de yogalessen op zxaterdagochtend.

Of train mee met Vera!

‘Ik woon in Utrecht en werk fulltime bij een kinderdagverblijf. In de avond uren zit ik niet stil en sport ik het aller liefst! 

Ik ben via een collega bij Buurt-camp begonnen en doe dit met veel plezier en enthousiasme. Je bent buiten en samen met een groep wat het heel gezellig maakt. Naast bootcamp geven ben ik te vinden op de racefiets, mountainbike, in het zwembad of op zee met kiten of golf surfen. Als het maar buiten is!   

Na een werkdag je hoofd leeg sporten en met een voldaan gevoel naar huis dat is het doel. Hoop je te zien bij de training!’

Vera traint iedere dinsdag van 19.30-20.15 onder de Prins Clausbrug aan de Rooseveltlaan in Utrecht – Kanaleneiland.

En met Sandra!

‘“Stilzitten is niks voor mij”, het is misschien een cliché, maar dat maakt het niet minder waar! Ik vind het heerlijk om mijn enthousiasme te delen met anderen: samen sporten bij Buurt-Camp is daarvoor de perfecte uitkomst. 

Met een achtergrond in de danswereld en als fanatiek tennisser combineer ik de kennis van verschillende soorten sporten in de lessen. Ik vind het belangrijk om bewust te zijn waar een beweging vandaan komt, hoe je deze op een goede manier uitvoert en uiteindelijk merkt hoe je iedere week weer een beetje meer kunt volhouden! Dat geeft bakken met energie, die we iedere keer weer met elkaar kunnen delen. Doe je met ons mee?

Sandra traint om de week op maandag van 19.30-20.15 de groep in Utrecht Tolsteeg-Hoograven.

Ook Wanda geeft regelmatig training!

‘Samen met 2 vriendinnen ben ik in Corona-tijd begonnen met Buurt-camp. Na een dag werken en stil zitten, lekker buiten sporten met dames uit de buurt en muziek erbij. Heerlijk!

Ik heb in het verleden een aerobics-opleiding gevolgd en aansluitend een aantal jaren vol enthousiasme lessen op een sportschool gegeven. Door de zwangerschap van mijn tweeling, ben ik daarmee gestopt.

De trainers van Buurtcamp zijn zo enthousiast, dat het lesgeven weer begon te kriebelen. Ik vul het team van Buurtcamp als invalkracht aan.

Ik wil graag dat jullie ook mogen ervaren hoe fijn het is om aan het einde van de dag, lekker te kunnen bewegen. Ieder op zijn eigen niveau.’

Wanda is ‘vliegende keep’ en valt in op verschillende locaties

Vliegende keep: Anouk!

‘Als kind vond ik sporten al heerlijk! Ik zat op atletiek en tennis en in het schoolvoetbalteam, maar ik wilde het liefst ook nog op softbal, hockey en volleybal. Nog steeds geeft sporten mij veel energie, juist na een lange dag werken. 

Het geeft me rust en zorgt ervoor dat ik m’n hoofd leeg kan maken.  En wat is er nu leuker dan samen sporten? Bij Buurt-Camp train je samen met veel plezier en je zult merken hoe snel je fitter en sterker wordt èn altijd met meer energie naar huis gaat!’

Anouk is een van onze invaltrainers en volgt momenteel een opleiding tot Personal Trainer.