WIE ZIJN WIJ

Hi! Ik ben Cathalijn

Founder en drijvende kracht achter Buurt-Camp. 

Als gecertificeerd Personal Trainer heb ik één grote missie: 

“Buurvrouwen weer met elkaar verbinden door middel van verantwoorde, effectieve en leuke trainingen.” 

‘Als moeder van 4 jonge kinderen weet ik hoe belangrijk het is om fit en energiek te blijven. Als je lekker in je vel zit is het zóveel makkelijker om alle ballen in de lucht te houden!

De Buurt-quiz, die mijn zwager organiseert in zijn buurt, inspireerde mij énorm. Ik betrapte mezelf erop dat ik mijn eigen buren eigenlijk niet eens ken… Ik vroeg me af: ‘Zou het mogelijk zijn om door middel van sport buren weer beter in contact te brengen met elkaar?’

Zo ontstond Buurt-Camp. Eerst als probeersel in mijn eigen straat, in de Bilt. En dit nieuws verspreidde zich sneller dan verwacht! Buurt-Camp groeit gestaag. Dit maakt mij héél trots!’

Cathalijn geeft eens in de 3 weken een Powerworkout op de zondagochtend!


Kom je mee trainen bij Jamie?

‘Samen met mijn vriend en 2 zoons woon ik in Bilthoven en werk als psycholoog bij de Politie. Sporten is mijn grootste uitlaatklep. Dé manier om even los te komen van alle hectiek die het combineren van mijn werk en gezin met zich mee kan brengen. Na het trainen voel ik mij totaal ontspannen maar vooral ook sterk. Zowel mentaal als fysiek.

Ik hoor vaak van mensen dat zij wel heel graag wíllen sporten, maar dat zij zich in een sportschool niet helemaal op hun gemak voelen of er gewoon geen plezier uithalen. Dat is toch zonde! In Buurt-Camp zie ik dan dé ideale oplossing. Op een heel laagdrempelige manier fitter worden en dan ook nog gezellig samen met vrouwen uit je buurt. Wat wil je nog meer?’

Jamie traint iedere woensdag van 19.15-20.00 in Bilthoven, Planetenbaan en van 20.15-21.00u in Utrecht – Voordorp

Of kom je trainen bij Michelle?

‘Als afgestudeerd gymdocent probeer ik altijd mensen te laten ervaren hoe fijn sporten kan zijn. 

Sporten is altijd al mijn uitvalsbasis geweest. Of ik me nou vrolijk voel of juist moe, verdrietig of gespannen ben; sporten zorgt er altijd voor dat ik me weer lekker in mijn vel ga zitten, verbonden voel met anderen en positief in het leven blijf staan. Met elkaar sporten heeft me altijd zoveel plezier en energie gegeven, dat ik dat ook zoveel mogelijk wil laten ervaren aan anderen.

Buurt-camp sluit daar perfect bij aan ; lekker je hoofd leegmaken op een fijne , gezellige en sportieve manier samen met andere dames!’

Michelle traint iedere maandag van 19.30-20.15u in de Torteltuin, Den Dolder

 

Ook kan je bij Jolanda trainen!

‘Via via ben ik benaderd om het sportieve team van Buurtcamp te komen versterken en daar heb ik super veel zin in. Sporten is mijn passie, al van kinds af aan sport ik. 

Tevens werk ik part-time bij een sportschool waar ik mensen begeleid(revalidatie, afvallen, spier/kracht opbouw, voedingsadvies etc) in de fitness en daar aardig ‘allround’ ben.

Daarnaast ben ik ook gediplomeerd ‘wellness masseuse’ en ‘vrijwilliger bij de Brandweer’… Oftewel een bezig bijtje. 

Ik vind het leuk om het sporten prettig, fijner en laagdrempelig te maken voor de vrouwen. 

Met mijn ervaring kan ik men advies, tips en tops geven tijdens het sporten waardoor ze het leuk(er) vinden en lekker bezig (te) blijven.

Ik zie jullie graag bij een training!’

Jolanda traint iedere maandagavond van 19.30-20.15u bij de Henrica van Erpweg in de Bilt en om-de-week geeft zij een Powerworkout op zondagochtend!

‘Als Fysiotherapiestudent weet ik hoe belangrijk sporten is voor je gezondheid! Ik vind het erg leuk om anderen te begeleiden bij het sporten en hen ook plezier te laten krijgen in het sporten. Zodat iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat. 

Zelf haal ik al mijn hele leven plezier uit het sporten. Zo heb ik vroeger gevoetbald en nu richt ik me vooral op tennis en hardlopen. 

Wat ik zo leuk vind aan Buurt-camp is dat je het week in week uit samen doet. Ondanks dat je aan de bak moet tijdens de lessen, is er ook ruimte om bij te kletsen met elkaar.

Wie weet zie ik je binnenkort bij een van de lessen!’

Bodil traint om de week op maandag van 19.30-20.15 de groep in Utrecht Tolsteeg-Hoograven en daarna van 20.30-21.15 de groep in Utrecht Lunetten.

En bij Bodil!

Bodil 1

Of bij Vera!

‘Ik woon in Utrecht en werk fulltime bij een kinderdagverblijf. In de avond uren zit ik niet stil en sport ik het aller liefst! 

Ik ben via een collega bij Buurt-camp begonnen en doe dit met veel plezier en enthousiasme. Je bent buiten en samen met een groep wat het heel gezellig maakt. Naast bootcamp geven ben ik te vinden op de racefiets, mountainbike, in het zwembad of op zee met kiten of golf surfen. Als het maar buiten is!   

Na een werkdag je hoofd leeg sporten en met een voldaan gevoel naar huis dat is het doel. Hoop je te zien bij de training!’

Vera traint iedere dinsdag van 19.30-20.15 onder de Prins Clausbrug aan de Rooseveltlaan in Utrecht – Kanaleneiland.

‘“Stilzitten is niks voor mij”, het is misschien een cliché, maar dat maakt het niet minder waar! Ik vind het heerlijk om mijn enthousiasme te delen met anderen: samen sporten bij Buurt-Camp is daarvoor de perfecte uitkomst. 

Met een achtergrond in de danswereld en als fanatiek tennisser combineer ik de kennis van verschillende soorten sporten in de lessen. Ik vind het belangrijk om bewust te zijn waar een beweging vandaan komt, hoe je deze op een goede manier uitvoert en uiteindelijk merkt hoe je iedere week weer een beetje meer kunt volhouden! Dat geeft bakken met energie, die we iedere keer weer met elkaar kunnen delen. Doe je met ons mee?

Sandra traint om de week op maandag van 19.30-20.15 de groep in Utrecht Tolsteeg-Hoograven en daarna van 20.30-21.15 de groep in Utrecht Lunetten.

En Sandra!

sandra_kleiner

Mariska geeft ook training!

‘Ik geef al jaren les op het gebied van sporten, zowel individueel als in groepsverband.
Mijn passie is om mensen te laten bewegen naar eigen behoefte en dan net dat graadje meer te laten doen waardoor ze een verandering in hun lijf gaan voelen.

Dat maakt namelijk de switch en wordt sporten nog leuker. Ik ben enthousiast, wat ik graag overbreng in de lessen!

Ik nodig je graag uit om eens mee te komen doen!’

Mariska traint iedere woensdag van 19.30-20.15u bij de Schutsmantel in Bilthoven Noord, op de donderdagavond om 19.00-19.45 in het Burgemeester van Heemstrakwartier in de Bilt en daarna van 20.00-20.45 achter het Lichtruim in Bilthoven. Ook geeft ze om de week een Powerworkout op de zondagochtend!

‘Ik beleef veel plezier aan yoga en de practice biedt me elke keer weer waardevolle inzichten. Het helpt me om mijn rust te hervinden en mijn energie op te bouwen.

Bij yoga gaat het vooral om de ervaring; en niet zozeer om perfectie of ‘moeten’. Hoe fijn is dat in ons vaak drukke leven. Dit betekent ook dat yoga voor iedereen is: jong en oud, flexibel en stram, ervaren en nieuweling. Voel je vooral vrij om te zijn wie je bent en hopelijk tot snel op de yogamat :)’

Marloes geeft, zolang het weer het toe laat, op zaterdagochtend van 09.30-10.30 yogales bij de fontein in het Boetzelaerpark, de Bilt. 

Onze yogateacher Marloes!

Marloes01-Kleur

Vliegende keep: Anouk!

‘Als kind vond ik sporten al heerlijk! Ik zat op atletiek en tennis en in het schoolvoetbalteam, maar ik wilde het liefst ook nog op softbal, hockey en volleybal. Nog steeds geeft sporten mij veel energie, juist na een lange dag werken. 

Het geeft me rust en zorgt ervoor dat ik m’n hoofd leeg kan maken.  En wat is er nu leuker dan samen sporten? Bij Buurt-Camp train je samen met veel plezier en je zult merken hoe snel je fitter en sterker wordt èn altijd met meer energie naar huis gaat!’

Anouk is een van onze invaltrainers en volgt momenteel een opleiding tot Personal Trainer.

‘Samen met 2 vriendinnen ben ik in Corona-tijd begonnen met Buurt-camp. Na een dag werken en stil zitten, lekker buiten sporten met dames uit de buurt en muziek erbij. Heerlijk!

Ik heb in het verleden een aerobics-opleiding gevolgd en aansluitend een aantal jaren vol enthousiasme lessen op een sportschool gegeven. Door de zwangerschap van mijn tweeling, ben ik daarmee gestopt.

De trainers van Buurtcamp zijn zo enthousiast, dat het lesgeven weer begon te kriebelen. Ik vul het team van Buurtcamp als invalkracht aan.

Ik wil graag dat jullie ook mogen ervaren hoe fijn het is om aan het einde van de dag, lekker te kunnen bewegen. Ieder op zijn eigen niveau.’

Wanda is ‘vliegende keep’ en valt in op verschillende locaties

Ook Wanda geeft regelmatig training!

En Dieuwke ook!

‘Als kind al was ik altijd aan het sporten. Na jarenlang te hebben gehockeyd is Buurt-camp voor mij nu de ideale manier om naast mijn eigen praktijk en gezinsleven intensief te sporten. En het is nog gezellig ook met vrouwen uit de buurt!

Toen Cathalijn me vroeg om af en toe in te vallen als Buurt-camp trainer, was ik meteen enthousiast!

In mijn werk als psycholoog besteed ik aandacht aan voldoende bewegen om mentaal gezond te blijven. Sporten is voor mij een manier om te ontspannen en mijn energie kwijt te raken na een dag werken. Het maakt mijn hoofd leeg en ik voel me sterk en fit!’

Dieuwke is ‘vliegende keep’ en valt in op verschillende locaties, met name in De Bilt en Bilthoven