YOGA

Boetzelaerpark

Yoga in de frisse buitenlucht!

In de warmere maanden kan je mee doen met de yogalessen!

Van juni t/m september is er op zaterdagochtend van 09.30-10.30u yogales in het Boetzelaerpark in de Bilt. De les vindt plaats op het grasveld bij de ingang vanaf de Utrechtseweg.

De lessen variëren van rustige Yin Yoga tot Poweryoga en alle oefeningen zijn aan ieders niveau aan te passen.

 

 

 

Tarieven

In de zomer 2023 kan je kiezen voor rittenkaarten òf een zomer-abonnement om mee te kunnen doen met de yogalessen.

 

AANBIEDING: Zomer-abonnement

Met een zomer-abonnement heb je gedurende de maanden juni t/m september toegang tot de wekelijkse yogalessen. Voor de yogalessen ben je automatisch aangemeld waardoor jij altijd verzekerd bent van een plekje! 

Als extraatje krijg je daar  gratis een maand toegang tot onze Buurt-camp lessen in oktober bij!

Voor een zomer-abonnement betaal je €32,50 per maand (via automatisch incasso). Het abonnement stopt automatisch op 31 oktober 2023 tenzij je lekker bij ons mee blijft sporten bij de Buurt-camp trainingen!

Rittenkaarten

5-rittenkaart: 
Met deze rittenkaart heb je 5 x toegang tot de yogalessen waarvoor je je via onze app zelf kan aanmelden. De kosten voor een 5-rittenkaart bedraagt €60,- en dient vooraf te worden voldaan.

8-rittenkaart:
Met deze rittenkaart heb je 8 x toegang tot de yogalessen waarvoor je je via onze app zelf kan aanmelden. De kosten voor een 8-rittenkaart bedraagt €80,- en dient vooraf te worden voldaan.

N.B. Met een rittenkaart heb je alléén toegang tot de yogalessen!

  Alvast bedankt voor je aanmelding!
  Een kopie van je reactie wordt gestuurd naar het ingevulde e-mailadres.

  Wij nemen snel contact met je op!


  WhatsApp Image 2023-05-22 at 07.17.32

  “Bij Yin Yoga gaat het om totale ontspanning waarbij je langer in een houding blijft. We observeren wat dit met ons doet, zowel mentaal als emotioneel en fysiek. Het mooie is dat je dit ook mee kunt nemen in je dagelijkse leven. Kom jij het ook ervaren?”.

  Krista – Yogateacher

  Marloes01-Kleur

  “Bij yoga gaat het vooral om de ervaring; en niet zozeer om perfectie of ‘moeten’. Hoe fijn is dat in ons vaak drukke leven. Dit betekent ook dat yoga voor iedereen is: jong en oud, flexibel en stram, ervaren en nieuweling. Voel je vooral vrij om te zijn wie je bent en hopelijk tot snel op de yogamat!”.

  Marloes – Yogateacher